Bel Mail

Glasleverancier: SGGS, Veromco, Emmen

“Jarenlange relatie is kenmerkend in vertrouwen,heldere communicatie en kwaliteit.”

Glasleverancier Glassolutions Veromco aan het woord.

Vanaf de bedrijfsovername, door de heer Gähler, van Schuur Schilderwerken is er een nauw samenwerkingsverband met het bedrijf Veromco te Emmen. Deze jarenlange relatie is kenmerkend in vertrouwen, wederzijds respect, heldere communicatie en kwaliteit.

In de bedrijfsvisie van beiden staat de tevredenheid van de klant centraal, de klant verdient persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit aan geleverde producten en diensten. In deze bedrijfsvisie vinden Veromco en Schuur Schilderwerken elkaar als gelijkwaardige partners, het vormt de drijfveer en uitgangswaarden van onze samenwerking.

Werken met glas biedt veel mogelijkheden. De heer en mevrouw Gähler zien naast de "standaard" glasopdrachten, de creatieve mogelijkheden bij de verwerking van glas. Zij weten als geen ander hoe zij ons "product" kunnen vertalen naar mogelijkheden als antwoord op de vraag van hun klant. Dit maakt voor ons de samenwerking met Schuur Schilderwerken uniek en daarmee is het bedrijf ook onderscheidend in de schildersbranche binnen de regio.

De bijzondere opdrachten en werkzaamheden, van en met glas, die wij hebben gerealiseerd in opdracht van Schuur Schilderwerken zijn debet aan de voorliefde, gecharmeerdheid en creatieve input van en voor glas door de heer en mevrouw Gähler. Het enthousiasme, de gedrevenheid maar bovenal de bezieling die hieraan ten grondslag ligt komt tot uiting van de mooie resultaten.

Een van deze gerealiseerde projecten zijn de kleurrijke glazen deuren die wij in opdracht van Schuur Schilderwerken, hebben mogen vervaardigen. Een uniek, bijzonder en zeer creatieve opdracht met een prachtig resultaat. Dit proces hebben wij begeleid van begin- tot eindproduct, inclusief het beslag en ophangsysteem.

Assistent Vestigingsmanager