Bel Mail

Wandbekleding en wandafwerking: Familie van den Berg

De samenwerking en het wederzijds vertrouwen is gewoon goed.

Wij zijn blij dat de familie tijdens het restylen van hun woning hebben gekozen voor het prachtige product van Escolys. Dit is een kamerbreed wandbekleding die in diverse kleuren en dessins wordt aangeboden.

Het is een duurzaam, mooi product waar de familie jarenlang plezier van zal hebben.

“Onze jarenlange relatie met Schuur Schilderwerkenwillen wij dan ook graag zo voort zetten”

Een voorbeeld dat wij graag noemen zijn onze slaapkamers:

Toen de kinderen het huis uit waren wilden wij graag onze (3) slaapkamers opgeknapt hebben. We dachten aan een andere kleur, verf en eventueel een ander behang, we kwamen er niet uit. Na overleg met de heer M. Gähler, eigenaar van Schuur Schilderwerken, zijn wij uitgekomen op het product Escolys. Escolys is een kamerbreed muurbekleding in vele kleuren en dessins, wij hadden er nog nooit van gehoord. De muurbekleding wordt horizontaal aangebracht en is daardoor naadloos. Een geweldig resultaat, drie slaapkamers in drie verschillende kleuren, waar wij nog steeds erg enthousiast over zijn.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, advisering, het vertrouwen en de geleverde kwaliteit. De vaste medewerkers over de vloer, die correct in de omgang zijn en keurig en netjes werk leveren. Onze jarenlange relatie met Schuur Schilderwerken willen wij dan ook graag zo voort zetten.